Veta mer

Om oss

Här serverar vi mat med en genuin kärlek till matlagning och noga valda .

Vår restaurang

 
 
Servera mat & dryck

Några ord om oss

Serverar bästa grill och biffar

Jasons Choice restaurang

Vår vision bygger på en sann övertygelse om att med råvaror av yppersta klass och i rätt händer så kan underverk skapas. Här serverar vi mat med en genuin kärlek till matlagning och noga valda kvalitetsingredienser. Med Tek Rokas bakgrund inom lyxhotellrestauranger runt om i världen kan Jasons Choice restaurang erbjuda vällagad husmanskost till lunch och A la Cartemeny till middag med en spännvidd från Fine dining ur det europeiska köket till välkryddade asiatiska rätter från Nepal. Reaturangen serverar även bakverk, kakor och efterrätter som är skapade med stor precision och uppfinningsrikedom, allt detta under ledning av restaurangens ägare och chef Tek Roka.

Genom att hålla en genomgående mycket hög kvalitet, och med ett öga på nya trender, så ges kunderna på Jasons Choice möjligheten att få såväl exceptionella smakupplevelser som smakprov på konstnärlig kreativitet.

I framtiden kommer kunderna även kunna köpa konditorivaror, konfekt, sorbet- och glassprodukter över disk. Detta ger er en möjlighet att sätta en lyxig prägel på en middagsbjudning hemma. Utbudet kommer omfatta allt från olika typer av muffins och kakor till olika typer av pajer och bröllopstårtor.

Kända kockar

Vi erbjuder även hälsoalternativ i form av exempelvis råkostbaserade alternativ, gluten- och laktosfria samt nära nog sockerfria produkter.

Välkomna in för en smakupplevelse.

Tek Roka

Tek in kitchen

Tek in kitchen

Smaken är bra

Kontakta : 08-84 39 50